Online recruitment specialist

Vacaturetekst | Vacaturevideo | Werken-bij | Marketing

Kennismaken?

Even voorstellen

Organisaties helpen om de juiste sollicitanten aan tafel te krijgen; daar word ik blij van! Ik doe dit met online recruitment en dit is misschien anders dan je gewend bent. Ik breng jouw vacature(s) naar de ideale kandidaat. Het is mijn ambitie om dé “go-to-guy” te worden voor bedrijven die de beste medewerkers in huis willen halen. Bedrijven die snappen dat inbound marketing daarvoor hét middel is. 

 

Dit ben ik: een specialist in online recruitment

Liefde voor online recruitment

Mijn liefde voor online recruitment marketing begon toen ik als adviseur online recruitment marketing bij een Arnhems marketingbureau werkte. Daarvoor werkte ik als recruitment consultant bij een gespecialiseerd werving- en selectiebureau voor de procesindustrie. Ik kwam in deze periode bij de gaafste bedrijven over de vloer. Ik voelde het toen al: hier gaat mijn hart sneller van kloppen! Wel vond ik dat organisaties veel beter konden inzetten op eigen werving, want zelf personeel werven is velen malen beter dan alles uitbesteden. Als je het goed doet. Daarom werd ik adviseur bij het marketingbedrijf.

Saaie teksten werken niet meer zo goed

De tijden veranderden en de schaarste nam toe in veel sectoren. Een groot probleem, maar met doelgerichte “inbound recruitment” kon je toch nét even wat sneller aan goed personeel komen dan met post & pray. De arbeidsmarkt is 180 graden veranderd dus jouw aanpak om personeel te werven zal ook anders moeten. De bekende saaie vacatureteksten met alleen maar bullet points en opsommingen werken niet meer zo goed. En bereik je de juiste doelgroep eigenlijk wel als je een vacature post op grote generieke vacaturesites? Allemaal zaken waar online recruitment marketing bij komt kijken. Voor mij de reden om begin 2018 als zelfstandig online recruitment specialist te beginnen. Ik ben ondernemer pur sang en het is mijn ultieme doel om zoveel mogelijk organisaties te adviseren over online recruitment marketing.

De tijd vloog voorbij

Ik weet inmiddels een stuk meer van beschuit, zuivel, treinen, militaire voertuigen, afval, PET recycling, ketchup, kranen en ongediertebestrijding. Wat waren het gaven projecten! De projecten kwamen allemaal op hetzelfde neer: de doelgroep bereiken én overtuigen met behulp van werken-bij-sites, vacaturevideo’s, teksten en online recruitment marketing.

Met mijn volle rugzak aan kennis kan ik jou helpen. Tenminste: als je geen headhunter zoekt maar wel dé online recruitment specialist van Nederland en België in huis wilt halen.

Campagne bespreken?

Op het moment dat we intern vast liepen met het vinden van nieuw personeel kwamen Robert en zijn team in beeld. Met zijn “no-nonsense” benadering en frisse blik op de recruiteringsmarkt hebben we onze website www.werkenbijews.nl gemaakt. Vooral de vacaturefilmpjes van ons eigen personeel zijn heel aansprekend. We zijn nu 5 maanden live en ontvangen veel reacties, de campagne’s achter de vacatures werken uitstekend. We zijn zo in staat geweest om inmiddels 8 vacatures te vervullen. Robert beheert nog onze website, de communicatie verloopt prettig, er wordt snel geschakeld. Op alle fronten is de samenwerking een succes!

Petra Visser , HR Adviseur | EWS

Bekijk mijn succescases

Ik heb toffe projecten gedaan bij onder andere AVR, 4PET Recycling, EWS, HIAB, Puur Opleiding & Automatisering en De Oliebron. Allemaal komt het op hetzelfde neer: de doelgroep bereiken én overtuigen met behulp van werken-bij sites, video, teksten en online recruitment marketing.